Háttérkép

Képzőművészeti pályázat

hKÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT

Muzsla Község Önkormányzata és a Kernstok Galéria a testvér-települési kapcsolat alapításának közelgő évfordulója alkalmával képzőművészeti pályázatot hirdet.

A pályázat témája a Duna, településeink és közös történelmünk. A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek a két település értékeire, azok elválaszthatatlan voltára reflektálnak, akár figurális, akár absztrakt formában. A beérkezett és válogatott munkákból augusztus 19-én kiállítást rendezünk Muzslán, az egyéves évforduló nyitó programjaként, majd Nyergesújfalun.  A legsikeresebb munkák készítőinek díjakat adjuk át a kiállítás megnyitóján.

A pályázaton bárki indulhat. A képek mellé egy rövid önéletrajzot mellékeljenek, amely tartalmazza az esetleges eddigi kiállításokat, és az esetleges díjakat. A képek mellé mindenképp küldjék el az alkotás adatait: cím, technika, méret, évszám.

A beérkezés után a szakmai zsűri kiválogatja a kiállítás anyagát. A válogatás eredményéről augusztus 10-ig e-mailen értesítést küldünk.

Kritériumok: A képek szélessége ne haladja meg az 1 métert, magassága a 2 métert. Sorozat esetén se haladja meg a képek száma a 3-at, a zsűri megbonthatja a sorozatokat.

A képeket a Kernstok Galériában, vagy zárva tartás esetén a Városháza portáján lehet leadni.

Beérkezési határidő: 2018. augusztus 2.

 ma: 2021. április 19., hétfő, Emma napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Tivadar napja lesz.

ugrás a lap tetejére