Háttérkép

Vízisport

 kajak-kenu

 Zoltek Nyergesújfalu SE.
Kajak-Kenu Szakosztály

Szakosztályvezető: Gurgulits Mihály
Mobil:+36 20 454-6550
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vezetőedző: Dányi-Tóth Judit
Mobil: +36 20 823-44 25

Gazdasági ügyek : Szitári Tamás

 A Duna-ág vízi túrák célja, minél több embert kivinni a természetes vizekre, legyen bármilyen korosztályhoz tartozó. Aki már próbálta az tudja, hogy a vízről nézve egy teljesen más világ tekint ránk vissza. Megtanulunk új szemszögből tekinteni a minket körülölelő világra és rácsodálkozni a természetre, lehet az vízparti madár, sütkérező béka, egy halraj, vagy akár egy vízbe hajló ág, mind ez a nagyvilág zajától távol. Ide csak a jókedvünket kell magunkkal hozni és minden más adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Túráink fél napos, vagy egy napos időtartamúak, a Garam és az Ipoly folyó alsó szakaszán, illetve a Duna Neszmélyi szigetektől, a Szentendrei szigetorrig terjed egy-egy választott szakaszon.

Lehetőségünk van 35 fő elhelyezésére  túrakenukban, a szükséges felszerelés szállítására, illetve a túra vezetésre. Segítséget tudunk adni a résztvevők busszal történő szállításához, illetve megfelelő szálláshelyek eléréséhez.

  ma: 2021. szeptember 23., csütörtök, Tekla és Líviusz napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

ugrás a lap tetejére