Háttérkép

Horgászat

Egyesületünk, mint civil szervezet Viscosa Horgász Egyesület néven Komárom-Esztergom megyében Nyergesújfalun jött létre.
Működésünk több mint 55 éve folyik már és a sok-sok év alatt városunk legnagyobb civil szervezetévé váltunk. Az akkori formát követve, jelenlegi egyesületi életünk 2 szálon fut.
Rendelkezünk dunai és tavi horgászati lehetőséggel egyaránt, aminek köszönhetően elég változatossá tudjuk tenni napjainkat.
Az 1990-es évekig a gyári kollektív felfogás működtette egyesületünk halasítási, építési és környezetgondozási tevékenységeit, ami az akkori életfeltételek igényeinek magasan megfelelt. 2000 és 2004-ben végbement változásoknak köszönhetően határoztuk meg jelenlegi új irányelvünket, miszerint nem csak horgászattal, hanem annak környezetének védelmével, halneveléssel versenyek, rendezvények szervezésével is foglalkozunk az FVM-mel kötött haszonbérleti szerződésünk keretein belül. Sikerességünket és jó úton való haladásunkat igazolta a sok napijegyes és csendes bérletes horgász, illetve civil és hatósági szervezetek képviselőinek nyilatkozatai, köszönő levelei. Köszönet minden támogatómnak, segítőmnek kik 2004. évtől végig kísérték munkámat. Amennyiben munkánk és környezetünkkel vagy akár csak halfogási szokásainkkal kapcsolatos kérdéseik, észrevételeik vannak kérem, bátran jelezzék felénk./ 06 30 357 92 92 / Fő elérhetőségünk változatlan, így személyem és elnökségünk a már kialakult jó kapcsolati szokások szerint kívánja folytatni munkáját, megőrizve a már kialakult kapcsolati hagyományokat,továbbá mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ide látogató vendéghorgászok kellemes élményekkel távozzanak városunkból, reméljük Önt és kedves családját is hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük. Bátran ajánlom figyelmükbe a frissen választott tisztségviselőket, munkájukhoz minden jót és sok-sok kitartást kívánok.

Horgásztársi üdvözlettel: Kovács Zsolt Viscosa Horgász és Környezetvédő Egyesület elnök

 

 ma: 2021. szeptember 24., péntek, Gellért és Mercédesz napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.

ugrás a lap tetejére