Háttérkép

Étkezési lehetőségek

Étkezési lehetőségek:

Ászok vendéglő
Címe: Nyergesújfalu, Esze Tamás utca 21.
Tel: 33/ 355-533
 
  1995-ben a Duna mellett épült vendéglő számos étel és ital különlegességgel várja a pihenésre és felüdülésre vágyókat. Udvarias és pontos kiszolgálással, szolíd árakkal, hétvégén élő zenével biztosítja a vendéglátás színvonalát. A vendéglő 120 fő, a kerthelyiség 40 fő befogadására alkalmas. Kváló helyszínéül szolgálhat különböző családi, baráti és céges rendezvényeknek is. Szolgáltatásik között szerepel külső helyszíneken tartott állófogadások, üzleti ebédek, vállalati rendezvények lebonyolítása, menüs étkeztetés, helyben készített pizza sütése (30 féle). Az ételek helyszínre történő szállítását vállalják Tát, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő körzetében. (Referenciák: Zoltek Zrt, Holcim Zrt. Calmit Hungária Kft., Polgármesteri Hivatal...)
 


Bali Art Café  weboldal
Étterem, pizzéria, zenés kávéház

Főleg a fiatalok kedvelt szórakozóhelye, de családi, céges  rendezvények megtartására, akár egy meghitt beszélgetésre is alkalmas  az igényesen kialakított vendéglátó egység. Idegen kultúra jegyét hordozza magán. A vendéglátó küllemében a Bali szigetvilág hangulatát tükrözi. A fények, a berendezés, színvilág a keleti harmónia és a nyugat eleganciáját ötvözi.
Nevét nem véletlenül az Indonéz sziget csoport legszebb és legmisztikusabb szigetéről kapta. A vendéglátó egységbe látogató, kilép a hétköznapok világából és egy kicsit elvarázsolódik. A varázslathoz tartozik a különleges konyha és italkínálat.
Hétköznapokon menüajánlattal, hétvégeken zenés programokkal várják a vendégeket.
Elérhetőség: Nyergesújfalu, Bartók Béla utca 14/a
tel: 06 30-277-7771Barátok között cukrászda
Cím: Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 262.Pizza Casa Luigi (csak kiszállítás) weboldal
Cím:Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utcaTó Büfé
Cím: Nyergesújfalu 1807/4 hrsz. (a halastavak mellett)

A természetet kedvelők figyelmébe ajánljuk a nyergesi tavaknál lévő Tó büfé elnevezésű vendéglátó egységet.
A zöld környezetben lévő egység 6 órától 22 óráig tart nyitva. A nyújtott nyitva tartás lehetőséget ad a horgászoknak is  élvezeti cikkek beszerzésére, fogyasztására.
Udvarias kiszolgálással, hét végeken élő zenével várják a vendégeket. A nyár folyamán kulturális rendezvények megtartására is otthont nyújt a vendéglő kerthelyisége.
Elérhetőség: 0620/7719042 telefonon ma: 2021. szeptember 24., péntek, Gellért és Mercédesz napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.

ugrás a lap tetejére