Háttérkép

Kuckó Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Kuckó Család- és Gyermekjóléti Szolgálat
(2536 Nyergesújfalu, Óvoda u. 5.)

1

A szolgálat által végzett tevékenységek:
- a gyermekek, és családtagjaik számára szabadidős programok szervezése, és kivitelezése
- családi konfliktusok megoldásának elősegítése (Gyakran előfordul, hogy válás alkalmával kialakul a konfliktus - kapcsolat ügyelettel igyekszünk segíteni, hogy megoldódjanak a problémák.)
- szociális információnyújtó szolgálat keretében a különböző támogatások igénybevételének feltételeiről tájékoztatás, segítés az igénylésükbe
- szociálisan válsághelyzetben lévő várandós anya segítése
- pszichológiai, jogi tanácsadás szervezése
- együttműködés az oktatási-nevelési, szociális illetve egészségügyi intézményekkel

2016. február 1-jével az ügyfélfogadási idő megváltozik!
hétfő: 8-12 h
szerda: 8-16 h
péntek: 9-11 h
Elérhetőségeink: 33/455-053, 30/935-0763, 20/481-4935               

Támogató Szolgálat:
A Támogató Szolgálat 2007. november 1-jén kezdte meg működését. A Szolgálat ellátási kötelezettsége Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót és Süttő közigazgatási területén egyedül vagy családban élő, önmaguk ellátására nem képes, súlyosan fogyatékos látás-, hallás-, mozgássérült, autista, értelmi sérült vagy halmozottan fogyatékos emberek ellátására terjed ki.

Céljai között szerepel a fogyatékos személyek lakókörnyezetben történő ellátása személyi segítő szolgálat keretében, valamint a lakásokon kívüli közszolgáltatások elérésének segítése, az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása (speciális személyi szállítás, szállító szolgálat működtetése). A Támogató Szolgálat feladatait, személyszállítás, személyi segítő szolgálat illetve tanácsadás útján látja el.

Elérhetősége ügyfél fogadási időben vagy időpont egyeztetés az alábbi számon + 36 33 461-091

t

 ma: 2021. szeptember 23., csütörtök, Tekla és Líviusz napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

ugrás a lap tetejére