Háttérkép

Labdarúgó sportosztály indul


Labdarúgó sportosztályt indít a nyergesújfalui Szalézi-Irinyi Középiskola

A nyergesújfalui Szalézi-Irinyi Középiskola emelt szintű képzést indít futball férfi szakágban a 2012-2013-as tanévben, 9. évfolyamtól. Az iskola az első évben normál tanmenet mellett heti öt, később speciális órarend kialakításával lehetővé tenné napi két, azaz heti 10 edzés megtartását. Az osztályba való felvételt a tanulmányi vizsga mellett testnevelési-labdarúgó alkalmassági felmérő alapján nyerheti el a jelentkező.
Az iskola együttműködési megállapodást kötött a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával, valamint a helyi Zoltek SE labdarúgó szakosztályával. Az osztály sportszakmai munkáját a Grosics Akadémia és a Zoltek  SE  fogja felügyelni.
A Grosics Akadémia a meglévő külföldi kapcsolatainak segítségével a tehetséges gyermekek legmerészebb álmai is valóra válhatnak.
 A sportosztályban felvételt nyerő gyerekek a 2012/13. bajnoki szezonban az MLSZ kiemelt bajnokságában, az  NB II-es utánpótlás bajnokságban szerepelhetnek.  A kiemelten tehetséges gyermekek továbbá sportösztöndíj keretében felvételt nyerhetnek a gyulai Katolikus Labdarúgó Akadémiára, ahol kimagasló feltételek mellett készítik fel őket a hazai élvonalbeli, illetve nemzetközi szintre.
A maximálisan felvehető osztálylétszám 25 fő.
Elsősorban a térség településein élő tehetséges gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnék a labdarúgást komolyabb szinten űzni. Mivel a szomszédos és környékbeli településekről a bejárás jelenleg nem, vagy csak részben megoldott, ezért az együttműködés keretén belül folynak a tárgyalások saját buszjárat indításával kapcsolatban is.

További információ  kérhető:

Lux Ambrus igazgató                    20–823 3937         This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Elzer István Zoltek SE ügyvezető    30–311 7710        This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ma: 2019. október 14., hétfő, Helén napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Teréz napja lesz.

ugrás a lap tetejére