Háttérkép

Kick-Box hírek

kA Nyergesújfalu SE lányai is kivették részüket a magyar csapat sikeréből

2016. augusztus végén Írországban, Dublinban rendezték a WAKO Utánpótlás Kick-Box Világbajnokságot, ahová közel 50 ország, majd 1800 sportolója érkezett, hogy Világbajnoki címet szerezhessen. Köztük volt a Nyergesújfalu SE két kiváló kick-boxosa, Tóth Vanessza és Schmidt Zsófia is, akiket Hirsch Viktor és Szántó Sándor kísért el a megmérettetésre.
Örömteli hír, hogy a magyar válogatott 15 arany, 17 ezüst és 24 bronzérmével az éremtábla 5. helyén végzett, ebből Tóth Vanessza egy bronzéremmel gazdagította a válogatott és az SE érmeinek számát.
Zsófi kick-light és light-contact szabályrendszerben is kvótát szerzett, remekül küzdött minden mérkőzésén, sajnos a dobogóra ezúttal nem állhatott fel, nyertes mérkőzése is jól mutatta, hogy helye van ebben a mezőnyben, de idősebb ellenfelein nem tudott felülkerekedni. - Hirsch Viktor
Vanessza is mindkét szabályrendszerben lett válogatottságot, kick-light-ban a dobogó 3. fokáig küzdötte fel magát és büszkén vehette át bronzérmét. Light-contact szabályrendszerben a legjobb 8 között búcsúzott a versenytől. – Szántó Sándor
A lányok végig edzették az egész nyarat, két edzőtáborban is részt vettek, a táborok között pedig itthon készültek napi két edzéssel. Büszkék lehetünk rájuk, és bátran állíthatjuk őket példaképként korosztályuk elé. Kitartásból, szorgalomból és küzdeni akarásból ismét kimagaslóan teljesítettek.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Nyergesújfalu Város Képviselőtestületének, Lábatlan Városának és a szülőknek az anyagi támogatásért, köszönjük a sok bíztató üzenetet és gratulációt.

a

 ma: 2020. máj. 29., péntek, Magdolna napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Janka és Zsanett napja lesz.

ugrás a lap tetejére