Háttérkép

Hiredetmény - tájékoztatás

hTÁJÉKOZTATÁS a településrendezési eszközök  - 44-78 helyrajzi számú területeket érintő - módosításáról

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Egyházakat, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, hogy Nyergesújfalu Város Önkormányzata a 44-78 helyrajzi számú területeket érintő településrendezési eszközök módosítási anyagának tervezetét partnerségi véleményezésre bocsátja.
Annak érdekében, hogy az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani lehessen a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét, az Önkormányzat Képviselő testülete megalkotta a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 8/2017 (IV.3.) önkormányzati rendeletét.
A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (X.18.) Korm. Rendelet és a partnerségi rendelet alapján, figyelembe véve a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. §  b) és c) pontját, ezúton értesítem a Partnereket a készítendő településrendezési eszközök módosításáról.
Értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy a módosítási dokumentáció kizárólag elektronikusan a nyergesujfalu.hu honlapon elérhető, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján a rendelettervezettel kapcsolatban megrendezésre kerülő lakossági fórumot elektronikus formában tartjuk. A lakossági fórum ideje azonos a partnerségi egyeztetés idejével.
A településrendezési eszközök módosításának tervezetével kapcsolatban észrevételt, javaslatot kizárólag elektronikus levél (e-mail) formájában, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre megküldve a partnerségi egyeztetés ideje alatt tehetik meg.
A vonatkozó jogszabályok alapján a partnerségi egyeztetésre biztosított időtartam 15 nap.

Nyergesújfalu, 2021. január 8.

Mihelik Magdolna
polgármester

ELŐZETES TELEPÜLÉSRENDEZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS - letöltése

 

 ma: 2021. január 18., hétfő, Piroska napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Sára és Márió napja lesz.

ugrás a lap tetejére