Háttérkép

Tájékoztatás - Iskola

hTÁJÉKOZTATÁS A KERNSTOK KÁROLY ÁLTALÁNOS ISKOLA PADÁNYI TÉRI ÉPÜLETÉNEK MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN - FELSŐ TAGOZAT -

Tisztelt Szülők!

Tegnap az érintett felsős osztályokba járó tanulókat az intézmény értesítette, hogy a tanárokat érintő megbetegedések miatt ma rendkívüli tanítási szünet lesz. Várhatóan a ma este megérkező központi döntés alapján keddtől a felső tagozaton digitális oktatásra térnek át. Erről az iskola eljárásrendje szerint értesíti a szülőket.
Figyeljék a szokásos kapcsolattartási felületeket!
ÉTKEZÉS: korlátozott számban rendelünk ebédet, ebből ma keveset vittek. Mind a tanulószobások, mind a dobozos szállításban érintett felső tagozatosok holnaptól dobozban vihetik el az ebédet.
A jövő heti oktatásról csütörtökre várható döntés.
November 9-étől ételt - amennyiben indul az oktatás az iskolában - péntek (november 6.) reggel 9 óráig lehet lemondani. Amennyiben nincs lemondás, az iskola indulásával mindenkinek megrendeljük, aki korábban étkezett.
Felhívjuk a kedves Szülők figyelmét, amennyiben a lakásban igazolt koronavírusos hozzátartozó él, munkahelyüket ne látogassák! Ezzel munkatársaikon kívül munkahelyük működőképességét is veszélyeztetik.
Az iskola fenntartója a KLIK Esztergomi Tankerületi Központja. Amennyiben az étkezés kérdéskörén túl további információra van szükségük, az iskolát, vagy a tankerületi központot keressék.
Az alsó tagozatot és az eterniti iskolaépületet nem érintik az intézkedések.

Vigyázzanak magukra és másokra!

Köszönöm figyelmüket,
üdvözlettel:

Mihelik Magdolna
polgármester

 ma: 2021. június 17., csütörtök, Laura, Alida és Alina napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Arnold és Levente napja lesz.

ugrás a lap tetejére