Háttérkép

Tájékoztatás

TÁJÉKOZTATÁS

az Ady Endre utca 1-3. szám közötti szakaszt érintő parkoló-építéssel kapcsolatban

Tisztelt Lakosság!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Ady Endre utca 1-3. szám közötti szakaszon új, fedett csapadékvíz elvezető rendszer és parkoló kerül kiépítésre.
A munkálatok tervezett kezdési időpontja: 2020. szeptember 28.
(A munkálatok megkezdésével megvártuk a Spar újranyitását, mivel a COOP üzlet előtti parkolókat érinti a beruházás.)

A terv megtekinthető a városi honlapon az alábbi linken:

Ady utca Padányi tér műszaki leírás
Ady utca helyszínrajz
Ady utcahelyszínrajz víz

A kivitelezésre kiírt pályázat nyertese a MAPEX-BAU Kft.
A kivitelező tájékoztatása szerint a munkavégzés munkanapokon 7-17 óra között zajlik. Az érintett három ingatlan gépjárművel való megközelíthetősége munkaidőben korlátozva lesz. Munkaidő után, illetve hétvégéken a munkafolyamatok függvényében a bejárási lehetőséget helyreállítják. A bolt áruszállítóinak bejutását és a gyalogos megközelíthetőséget biztosítják, viszont a gépjárművel való parkolás csak a túlsó oldali parkolókban lehetséges. A munkálatok előre láthatóan november közepéig tartanak.

Főbb munkafolyamatok:
Az Ady Endre utca első 90 m-es szakaszának É-i oldalát (bolt felőli oldal) érinti a felújítás. A nyílt árok megszüntetésre kerül, a csapadékvíz elvezetése csőben történik, felette merőleges parkolók kialakításával. A járda 90 m-es szakasza felújításra kerül, egységes térkő burkolatot kap. Az 1. számú ingatlan vízóraaknája a járda alól az ingatlanon belülre kerül áthelyezésre. Az Ady Endre utca burkolatába a Padányi téri kereszteződésnél résfolyókát építenek be, mely a burkolati vizeket a kialakítandó csőrendszerbe vezetik, majd a 3. számú ingatlantól indulva átkötésre kerül a már meglévő, déli oldali csapadékvíz elvezető csőhálózatba.

Bízva türelmükben,
tisztelettel:
Mihelik Magdolna

NYERGESÚJFALU VÁROS POLGÁRMESTERE
H-2536 Nyergesújfalu, Kossuth L. u. 104-106.
Tel: 06 (33) 514-320 Fax: 06 (33) 514-355
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ma: 2020. október 21., szerda, Orsolya napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Előd napja lesz.

ugrás a lap tetejére