Háttérkép

KÖRNYEZETÜNK ÉRDEKÉBEN

hKÖRNYEZETÜNK ÉRDEKÉBEN

Az önkormányzat vadkamerákat szerez be az illegális hulladék-elhelyezés visszaszorítására. Tudunk néhány személyről, aki építési törmeléket helyez el, ás el külterületen. Belterületen se jobb a helyzet: lakóingatlanokból vagy máshonnan a tárolóedényzet mellé helyezett hulladék elszállítását ezentúl nem finanszírozza az önkormányzat, a lakókörnyezet érdekében se okozzunk ilyen helyzetet (amellett, hogy bűncselekmény). Minden esetben feljelentést teszünk a rendőrségen. Amennyiben nem elegendő két szállítás között a kukák, konténerek befogadóképessége, nagyobbat kell vásárolni, a konténerből többet bérelni. Piaci alapon bárki bérelhet konténert, a hulladékudvar átmeneti bezárása (most nyit!) vagy a lomtalanítás későbbi időpontja nem ok arra, hogy bármit kibiggyesszünk a ház elé.
A legtöbb társasház zárhatóvá teszi a konténert, így nem hordja tele illetéktelen és a turkálás utáni szemetet se kell összeszedni. Ezt megtehetik az önkormányzat konténereivel is (bérleti díj nincs, így a takarítás vagy a zárhatóvá tétel esetében is úgy járhatnak el a társasházak, mintha sajátjuk volna).
Az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. (Eszköz Kft.) a korábbi években megszokott módon megkezdte a lakóingatlanoknál keletkező zöldhulladék rendszeres elszállítását. A szolgáltatás feltétele, hogy az ingatlantulajdonosok előzetesen jelezzék igényüket a szolgáltatásra az Eszköz Kft. telefonos ügyfélszolgálatán, a 0633/313-084-es telefonszámon. Minden, ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás feltétele, hogy a zöldjáratra/szelektív szállításra vagy a hulladékudvar szolgáltatására jelentkező lakosnak ne legyen lejárt hulladékszállítási díjtartozása a szolgáltató felé. A szállítási időpontokat a szolgáltató levélben eljuttatta minden háztartásba. A LOMTALANÍTÁS időpontjáról a későbbiekben írunk, a városi honlapon is megjelentetjük.

NYIT A HULLADÉKUDVAR!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk 2020. május 23. napjától a megszokott nyitva tartással megnyitja nyergesújfalui lakossági hulladékudvarát.
A hulladékudvarban a hulladékok elhelyezése időpontfoglalás nélkül történik.
A hulladékudvarokba való beszállítás esetén alkalmazott szabályok:
   - egyidejűleg csak EGY jármű és max. KÉT fő tartózkodhat,
   - a belépő személyek kötelesek maszkot, és kesztyűt viselni,
   - az ügyfelektől papírokmányt nem veszünk át, annak csak felmutatása szükséges,
Bővebb felvilágosítás a http://vvhulladekkezelo.hu/tartalmak/hulladekudvar/ menüpont alatt található, vagy kérjük, keressék fel ügyfélszolgálati irodánkat telefonon a 34/600-700-as telefonszámon, vagy elektronikus úton az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   e-mail címen.
Személyes ügyfélszolgálati irodáinkban az ügyfélfogadás a jelen veszélyhelyzetre való tekintettel határozatlan ideig szünetel.
 A megnövekedett szolgáltatási igényre való tekintettel a várakozási idő meghosszabbodhat!
 Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!
Együttműködésüket megköszönve,

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 ma: 2020. június 03., szerda, Klotild és Cecília napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Bulcsú napja lesz.

ugrás a lap tetejére