Háttérkép

Lomtalanítás változás!

Közlemény pandémiára vonatkozóan
 
A koronavírus okozta egészségügyi vészhelyzet ellenére is a megszokott járatterveknek megfelelően végzi társaságunk a vegyes települési-, szelektív- és zöldhulladékszállítási tevékenységét.
Biztonsági okok miatt szolgáltatási területeink önkormányzataival együttesen úgy határoztunk, hogy a megszokott lomtalanítások kivitelezését az egészségügyi vészhelyzet feloldását követő időszakra halasztjuk.
A veszélyforrások csökkentése érdekében kérjük Önöket, hogy a kommunális hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákban szíveskedjenek a hulladéktároló edényekbe helyezni, különös tekintettel a szájmaszkok, és az egyéb tisztitó, higiéniás eszközök esetében.
Továbbá kérjük, hogy a koronavírussal összefüggésben karantén alá vont ingatlanhasználók minden esetben dupla zsákban szíveskedjenek a kommunális hulladékot a hulladéktároló edénybe helyezni.
Társaságunk minden szükséges intézkedést megtesz munkatársaink-, közvetlen környezetünk védelme, és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás fenntartása érdekében. Munkatársainkat elláttuk a megfelelő védőeszközökkel, illetve a személyi higiéniás lehetőségeinket bővítettük. Személyes kapcsolatok minimalizálása érdekében ügyfélszolgálataink, és hulladékudvaraink nyitvatartása a rendkívüli időszakban szünetel.
 
Ügyfélszolgálatunk elektronikus és telefonos elérhetőségein továbbra is áll az Ügyfelek rendelkezésére.
Tel: 34/600-700
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Köszönettel:

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 ma: 2020. június 03., szerda, Klotild és Cecília napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Bulcsú napja lesz.

ugrás a lap tetejére