Háttérkép

Hirdetmény - Tisztelt Lakosság!

hTisztelt Lakosság!

Kedves Nyergesiek!

Értesítjük Önöket, hogy Magyarország Kormánya azonnali hatállyal rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett a koronavírus elleni védekezés érdekében.

Az intézkedések között szerepel a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények betiltása. A kormány által elrendeltek szerint Nyergesújfalu Város Önkormányzata és az általa fenntartott intézmények (óvodák és a művelődési központ) 100 fő feletti látogatottsággal becsült programjai, továbbá a városi március 15-ei ünnepség elmarad.

A veszélyhelyzetre tekintettel az óvodákból hiányzó gyermekeket továbbra is kizárólag orvosi igazolással lehet az intézménybe vinni, függetlenül attól, hogy betegség, vagy más miatt volt távol. Külföldi tartózkodást követően, ha az ország az aktuális tilalmi listán szerepel, két hétig nem látogathatja a gyermek az intézményt.

Egyéb tervezett programokról az intézményvezetőknél tájékozódhatnak. A 48 főt befogadó 10’s Moziban a héten lesznek vetítések, a későbbi előadásokkal kapcsolatban még nem döntöttünk.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a https://koronavirus.gov.hu/ tájékoztató weboldalon hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén.

Mihelik Magdolna

 ma: 2020. április 10., péntek, Zsolt napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Leó és Szaniszló napja lesz.

ugrás a lap tetejére