Háttérkép

Nyári napközi 2018

aA hosszú nyári tanítási szünet sok család számára jelent a gyermekek felügyelete miatt gondot, hiszen a munkahelyekről nehéz vagy csak rövid időre lehet szabadságra menni. Ezen a problémán segít az Önkormányzat immár évek óta, a nyári napközi megszervezésével. Szeretnénk az idei évben is ezt a lehetőséget a szülőknek felajánlani. Az idei évben öt turnust szervezünk, 2019. július 1-től – 2019. augusztus 2-ig.

A napközi helyszíne a Nyergesújfalui Kernstok Károly Általános Iskola „A” épülete (Padányi tér 35. A épület)

A napközi felügyelet ideje hétfőtől péntekig, reggel 8 órától délután 16 óráig tart.

A nyári napközit alsó tagozatos, nyergesújfalui gyerekek igényelhetik, elsősorban azok, akiknek mindkét szülője dolgozik.

A nyári napközi a szülők számára térítési kötelezettséggel jár. Az ellátás díja 1.400 forint/fő/nap, azaz 7.000 Ft/fő/hét, ami tartalmazza foglalkozások, programok költségeit, a meleg ebédet, valamint az uzsonnát is. (Az egész napos vagy fél napos buszos kirándulások napján meleg ebéd/uzsonna helyett útravaló szendvicseket biztosítunk a gyerekeknek.)

Az Önkormányzat a szociálisan rászoruló tanulók számára is biztosít lehetőséget a részvételre. Ennek feltételeiről személyesen vagy telefonon nyújtunk bővebb felvilágosítást (Szalai Béláné, 33/514-320 107. mellék).

A napközi turnusaira minden héten maximum 30 fő jelentkezését tudjuk fogadni, amennyiben a létszámkeret megtelt, csak a következő szabad turnusra tudjuk a jelentkezést elfogadni.

A nagy érdeklődésre tekintettel a jelentkezések fogadása érkezési sorendben történik.

A térítési díjak befizetési határideje:       1-2. hét: 2019. június 28.         3-4. hét: 2019. július 5.               5. hét: 2019. július 19.

Jelentkezési határidő: 2019. június 1-től - 2019. június 14-ig

A napközivel kapcsolatos bővebb tájékoztatót, heti programtervet és a jelentkezési lapot május közepétől kérhetik az iskolában, a Polgármesteri Hivatalban, illetve letölthetik a városi honlapról.

A jelentkezés a kitöltött jelentkezési lap és a megadott határidőre befizetett térítési díjat igazoló szelvény/igazolás leadásával együtt érvényes. További információ a 33/514-320-as telefonszámon, a 104-es melléken kérhető.

Jeletkezési lap (a letöltéshez kattintson a szövegre)

 ma: 2019. június 17., hétfő, Laura, Alida és Alina napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Arnold és Levente napja lesz.

ugrás a lap tetejére