Háttérkép

Lomtalanítási tájékoztató

hLomtalanítási tájékoztató 2019
     
Nyergesújfalu településen a lomtalanítás 2019.05.11-én (szombaton) kerül megrendezésre. A lomtalanítást a településen közszolgáltató, NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. alvállalkozója az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. végzi.
Kérjük, az elszállítandó max. 3 m3 lomhulladékot reggel 6 órára helyezzék el közterületen, úgy, hogy azt a begyűjtést végző jármű meg tudja közelíteni és a rakodás biztonságosan és balesetmentesen elvégezhető legyen.

A lomtalanítás során kérjük, amennyiben lehetséges, a kisdarabos lomhulladékát nyitott zsákban vagy dobozban helyezze ki, ezzel könnyítve meg munkatársaink munkáját.
Éves lomtalanítás keretében háztartási lomok- háztartási berendezési tárgyak, bútorok, műanyag eszközök, könyvek, ruhák, szőnyegek, megunt játékok stb.- kerülnek elszállításra.

Éves lomtalanítás során nem szállíthatunk el :
•    Elektronikai hulladékot (tv, rádió, hűtőgép, porszívó, hajszárító, tűzhely, stb.)
•    Veszélyes hulladékot (festéket, ragasztót, vegyszereket, gyógyszereket, növényvédő szereket, fáradt olajat vagy ezekkel szennyezett tárgyakat, akkumulátort, elemeket, gumiabroncsot, stb.)
•    Építési törmeléket (kibontott ajtót, ablakot, kádat, csempét, gipszet, téglákat, betont, cserepet, stb.)
•    Zöldhulladékot, (gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék) egyéb mezőgazdasági, ipari hulladékot

Kérem, figyeljen arra, hogy csak a lomtalanításkor elszállítható tárgyakat helyezze ki, ezzel ügyelve környezete tisztaságára.

Segítő együttműködésüket megköszönve:
NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

 ma: 2019. április 25., csütörtök, Márk napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Ervin napja lesz.

ugrás a lap tetejére