Háttérkép

Zoltek Zrt. - Tájékoztató

hivKomplex gyakorlat a Zoltek Zrt. és a szükséges erők bevonásával

November 08-án délelőtt és a kora délutáni órákban előre eltervezett katasztrófavédelmi gyakorlatot hajtanak végre Zoltek Zrt. és Nyergesújfalu Város területén. Az esemény miatt megkülönböztető jelzést használó gépjárművek közlekedésére, valamint a lakosságtájékoztató rendszer működésére kell számítani Nyergesújfalun.
Az előre eltervezett katasztrófa-felszámolási, együttműködési és kritikus infrastruktúra védelmi gyakorlatot közös erővel dolgozta ki a Zoltek Zrt., a Katasztrófavédelem és Nyergesújfalu Város.  Belső- és Külső Védelmi Terv kerül gyakorlásra, melyen egy esetleges káresemény felszámolását hajtják végre a résztvevők. A feltételezés szerint szabadba kerülő veszélyes anyag okoz problémát, melyet a szakembereknek mihamarabb meg kell oldaniuk, figyelembe véve a helyi sajátosságokat.
A Zoltek Zrt. vezetősége szeretné felhívni a figyelmet, hogy a valóságban nem kell tartani légtérbe kerülő veszélyes anyagtól, az intézmények működése és a közlekedés zavartalan lesz a gyakorlat teljes ideje alatt. Egy havária esemény hatékony elhárítását célzó, felkészítésről van szó, melyen a résztvevők tovább fejleszthetik a közös munkavégzést és előre felkészülhetnek a hatékony beavatkozásra szükség esetén. A gyakorlattal kapcsolatban kérik a lakosság megértését és türelmét.

 ma: 2018. november 16., péntek, Ödön napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Hortenzia és Gergő napja lesz.

ugrás a lap tetejére