Háttérkép

Tájékoztató tüzelőtámogatásról

hTájékoztató tüzelőtámogatásról

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek.

Az erre vonatkozó igénybejelentés a Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Szervezési Osztályán (2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos u. 104-106. sz. alatt a fsz. 104. sz. irodában Szalai Béláné vagy Kondár Lászlóné ügyintézőnél) igénybejelentő nyilatkozaton tehető meg tehető meg ügyfélfogadási időben személyesen, valamint megtalálható a www.nyergesujfalu.hu.hu honlapon is.

A kormányhatározat alapján háztartásonként egy darab igénybejelentés nyújtható be. (Háztartás: egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.)

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Az igénybejelentés végső határideje 2018. október 15. (hétfő) napja, mely határidő elmulasztása jogvesztő!

A helyi önkormányzatok feladata az igénybejelentések előszűrése, összesítése és továbbítása a Belügyminisztérium részére.

Az igénybejelentések ellenőrzését az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság végzi.

Kérek minden érintettet, mihamarabb nyújtsa be a szükséges igénybejelentő nyilatkozatot. A nyomtatvány a Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal 2536 Nyergesújflau, Kossuth Lajos u. 104-106. sz. alatt a fsz. 104. sz. irodában szerezhető be ügyfélfogadási időben. (hétfő 13-17., szerda 8–16, péntek 8-13 óra között) vagy letölthető a www.nyergesújfalu.hu honlapról.

Mihelik Magdolna polgármester

Igénybejelentő nyilatkozat (a letöltéshez kattintson a szövegre)

 ma: 2018. szeptember 24., hétfő, Gellért és Mercédesz napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.

ugrás a lap tetejére