Háttérkép

Nyári diákmunka

aNYÁRI DIÁKMUNKA

A 2013-2017-es évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő piaci program indul.

A központi program keretében 2018. július 16. és 2018. augusztus 15. között idén is lehetőség nyílik nyári diákmunkára. A programban való részvétel feltételei:
o    A programba lépés napján betöltötte a 16. életévét, de nem haladta meg a 25. életévét,
o    Nappali tagozatos hallgató és rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal,
o    Az Esztergomi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Esztergom, Lázár Vilmos u. 74.) közvetítés-kérőként regisztráltassa magát a diák.
Szükséges iratok, igazolások a regisztráláshoz:
o    Érvényes személyes okmányok (SZIG, lakcímkártya, TAJ- és adókártya)
o    Diákigazolvány
o    Nappali hallgatói jogviszonyról szóló igazolás (oktatási intézmény adja ki)

Nem kell megvárni a tanév végét, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya már 2018. június elejétől várja a diákokat a regisztrációra!

Nyergesújfalun Város Önkormányzata elsősorban városszépítési feladatokra, közterületi-kertészeti munkára, rendezvényekhez kapcsolódó munkákra (rendezvények helyszínének berendezése, biztosítása, takarítása) várja a jelentkezőket.

Jelentkezés határideje: 2018. június 30.

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Kondár Lászlóné igazgatási ügyintézőnél a (33) 514-320/216-os melléken, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatal 104-es irodájában.

 

 ma: 2018. június 19., kedd, Gyárfás napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Rafael napja lesz.

ugrás a lap tetejére