Háttérkép

Nyári napközi 2017

aTÁJÉKOZTATÓ


Nyári napközi ideje: 2017. június 19. – július 21.

A nyári időtöltés civil szervezetek bevonásával, sok alkotómunkával, kézműves foglalkozással, játékkal, előadással, sporttal történik. A programokhoz kapcsolódóan kirándulásokat, mozilátogatást is tervezünk. A tartalmas nyarat az önkormányzat a pedagógusok megbízási díjával és esetenként civil szervezeti támogatással, a civil szervezetek önkéntes munkájukkal támogatják. Reméljük, hogy a gyermekek élményekben gazdag nyarat tölthetnek majd el.


A nyári napközi díjának befizetése, jelentkezés:
Kérjük, hogy a térítési díjat az Önkormányzat OTP banknál vezetett 11740092-15385822 számlaszámára fizessék be. Közleményben a gyermek nevét, osztályát, a választott turnus számát kérjük feltüntetni!
Jelentkezni - a jelentkezési lap és a befizetést igazoló szelvény leadásával - az adott turnust megelőző hét szerdán 16:00 óráig lehetséges, a Polgármesteri Hivatal 206-os irodájában.


Szükséges felszerelés:
A kirándulásokra időjárásnak megfelelő öltözék (minden esetben legyen zárt cipő, esőkabát és nap ellen vászonsapka), kisméretű hátizsákban innivaló, papír zsebkendő szükséges.


Betegség esetén a lemondás:
A bejelentést követő 2. nap után tudjuk az étkezést jóváírni, ha e-mail-ben vagy telefonon jelzik a gyermek betegségét.
Napközivel kapcsolatos információ:
Sexer Anita önkormányzati szervezési koordinátor
- 33/514-320 (206-os mellék)
- This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jelentkezési lap (a letöltéshez kattintson a szövegre)

A nyári napközi helyszínére érkezés előtt, illetve annak elhagyását követően, a gyermekekért a pedagógusok nem tudnak felelősséget vállalni!

 ma: 2017. július 26., szerda, Anna és Anikó napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Olga és Liliána napja lesz.

ugrás a lap tetejére