Háttérkép

HULLADÉKGYŰJTÉSI TÁJÉKOZTATÓ

vHULLADÉKGYŰJTÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Vertikál Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Tisztelt lakossági partnereit a 2017. április 5-től, a hulladékszállítási közszolgáltatásban bekövetkező változásokról.

ÜGYYFÉLSZOLGÁLAT IDŐPONT VÁLTOZÁS

2017. április 5-től változás következik be a kihelyezett ügyfélfogadás rendjében. A korábbi szerdai napok helyett az ügyfélfogadás
minden páros héten kedden, 8:00-12:00 óráig kerül megtartásra a Polgármesteri Hivatalban lévő irodahelyiségben.
Legközelebbi ügyfélfogadási idő: április 18. kedd.

Kihelyezett ügyfélfogadás mellett Esztergomi irodánk (Esztergom, Pór Antal tér 1.) továbbra is a megszokott ügyfélfogadási napokon tart nyitva:
Hétfőn:  7:00 – 19:00
Szerda: 8:00 – 17:00
Péntek: 8:00 – 13:00


ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS

2017. áprilisától  idén is indul a zöldhulladékok házhoz menő járattal történő gyűjtése.
A zöldhulladék szállítási igényét a gyűjtést megelőzően, egy alkalommal kell bejelenteni. Ezt követően valamennyi zöldgyűjtési időpontban elhozzuk a kihelyezett zöldhulladékot.
Zöldhulladék szállítás iránti igényét telefonon 33/313-084, e-mailben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy személyesen ügyfélszolgálatunkon kell jeleznie ügyfélkódja megadásával.
Zöldhulladékot csak a díjhátralékkal nem rendelkező ingatlantulajdonosoktól tudunk átvenni, alkalmanként maximum 1 m³ mennyiségben.
Amennyiben ingatlana a kukásautó számára nehezen megközelíthető helyen van, akkor a kihelyezendő zsákok pontos helyét is szíveskedjen bejelentésekor egyeztetni.
Munkatársaink csak az előre bejelentett címekről, a fenti feltételek mellett szállítják el a zöldhulladékokat.

Zöld hulladékok közé tartoznak a levágott gallyak, fűnyesedék, egyéb növényi részek, avar hulladék.
A zöld hulladékok átvétele házhoz menő járat szerint, az alábbi napokon történik:
Április 5, 19 (szerda)
Május 3, 17, 31 (szerda)
Június 14, 28 (szerda)
Július 12, 26 (szerda)
Augusztus 9, 23 (szerda)
Szeptember 6, 20 (szerda)
Október 4, 18 (szerda)
November 1, 15, 29 (szerda)

Amennyiben ágakat kíván elszállítatni, kérjük, hogy azokat maximum 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve szíveskedjen kihelyezni. Kérjük, hogy a zöldhulladékok rakodásra alkalmas módon kerüljenek kihelyezésre, kötegelve, vagy zsákokban. Zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladékot elhelyezni TILOS! Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat, ill. az ömlesztve kihelyezett, vagy túlméretes zöldhulladékokat  nem szállítják el!

Köszönjük segítő együttműködését!

Vertikál Nonprofit Kft.

 

 ma: 2020. július 15., szerda, Henrik és Roland napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Valter napja lesz.

ugrás a lap tetejére