Háttérkép

Állásajánlat - településüzemeltetés

aNyergesújfalui Polgármesteri Hivatala "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal településüzemeltetési munkakör betöltésére.

 

A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony
                        
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Komárom-Esztergom megye, 2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106.
A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
1. melléklet 32. Település-, terület- és vidékfejlesztési, település-üzemeltetési feladatkör

Ellátandó feladatok:
Közterület és a zöldfelület fenntartási és kezelési, közlekedési és forgalomtechnikai ügyek, települési közműszolgáltatókkal való kapcsolattartás, temetőfenntartási és üzemeltetési ügyek, közérdekű védekezés és állatvédelmi ügyek intézése

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Településüzemeltetési feladatok ellátása: különösen a közterület és a zöldfelület fenntartási és kezelési, közlekedési és forgalomtechnikai ügyek, települési közműszolgáltatókkal való kapcsolattartás, temetőfenntartási és üzemeltetési ügyek, közérdekű védekezés és állatvédelmi ügyek intézése

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) köztisztviselők szociális, jóléti, egészségügyi juttatásairól, szociális és kegyeleti támogatásairól, és a KÖZTISZTVISELŐI ARANYGYŰRŰ kitüntetés adományozásáról szóló 13/2013. (V.31.) önkormányzati rendelet és a közszolgálati szabályzat rendelkezései az irányadók.
                        
Pályázati feltételek:
         Magyar állampolgárság,
         Cselekvőképesség,
         Büntetlen előélet,
         Középiskola/gimnázium, Műszaki középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és műszaki, agrár, kertészeti, közgazdasági, környezetgazdálkodási szakképesítés,
         B kategóriás jogosítvány,
         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
         Főiskola, Felsőoktatásban szerzett építész-, építő-, kertészmérnök szakmacsoportokba tartozó, gazdaságtudományi, agrár, szociológus, földrajztanár, geográfus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, település-fejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés,
         önkormányzati közigazgatás - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
         pályázó részletes szakmai önéletrajza, iskolai végzettséget, szakképesítést tanúsító okirat másolata, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2018. szeptember 1. napjától tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. augusztus 8.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Fekete Márton nyújt, a 0633/514-320/213 mellék -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
         Postai úton, a pályázatnak a Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 4156/2018 , valamint a munkakör megnevezését: településüzemeltetési.
         Személyesen: , Komárom-Esztergom megye, 2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos utca 104-106. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A pályázatokat Nyergesújfalu Város Jegyzője bírálja el a Nyergesújfalu Város Polgármesterének egyetértésével. A kiíró a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.
A pályázat elbírálásának határideje: 2018. augusztus 31.
A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
         Nyergesújfalu Város honlapja - 2018. július 13.
         Nyergesújfalui Polgármesteri Hivatal hirdetőtáblája - 2018. július 13.
A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja:
A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

 ma: 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. | Köszöntjük születés és névnapjukat ünneplő olvasóinkat! | Holnap Ilona napja lesz.

ugrás a lap tetejére